Renovera Golv

Att renovera istället för att byta ut golv har flera fördelar, här är några av dom:

Hållbarhet – Miljövänlig golvrenovering som minskar er klimatpåverkan

Att renovera och förlänga användandet av det befintliga golvet är 100% återbruk och resulterar i ca 90% lägre klimatavtryck i jämförelse med att lägga in nytt material (ca 10kg CO2/m2). För ett golv på 500 kvm motsvarar det ca 5 ton koldioxidbesparing mot traditionellt golvskifte. Vår förstärkta golvlack är dessutom miljövänlig. Lacken är vattenbaserad och ytorna blir enkla att städa vilket innebär mindre användande av kemikalier, förbrukningsmaterial och vatten. Lacken är godkänd av Byggvarubedömningen och Sunda hus. Vi ser också en förbättrad inomhusmiljö både för de som vistas i lokalerna samt för de som utför de dagliga städrutinerna.

Ekonomisk besparing – Att renovera golv är en grön investering som ger stora besparingar

Vårt sätt att renovera golv är en ekonomiskt genial lösning, där ni sparar minst 50% i jämförelse med golvbyte. Men det är inte allt – vi tar även bort behovet av framtida periodiskt underhåll, inklusive kostnader för polish, diamantpolering, vaxtillsatser, och mer. Dessa löpande kostnader försvinner helt! Tänk på det som en investering som betalar sig själv om och om igen. Med vårt alternativ behöver ni inte oroa er för underhållskostnader – vilket är ekonomiskt oersättligt, särskilt när man tittar på golvet ur ett Livscykelkostnadsanalys-perspektiv (LCC).

Tidsbesparing – Snabb och smidig golvrenovering utan avkall på kvalitet

Med vår hållbara golvrenovering får ni inte bara ett miljövänligt och vackert golv, ni sparar även värdefull tid och minimerar störningar i er verksamhet. Redan vid appliceringen upplever ni tids- och kostnadsbesparingar, tack vare det korta avbrottet i verksamheten. Vi på Hållbar Teknik anpassar arbetet efter era behov och kan utföra jobbet i smidiga etapper, i ett körschema som är synkat med verksamheten. Vi förstår vikten av att hålla verksamheter igång och vår flexibilitet gör att ni kan fortsätta ert arbete med minimalt avbrott. Med en torktid på lacken som kan forceras till två timmar, blir ert golv snabbt redo för användning igen! Låt oss hjälpa er att spara tid och få ett golv i toppskick, utan att behöva offra er verksamhets effektivitet.

Underhållsfritt – Våra golv frigör tid och resurser

Släpp ansvaret för periodiskt underhåll och onödiga löpande kostnader. Med hjälp av oss och vår metod att renovera golv kan ni verkligen ta kontroll över era resurser och ekonomi. Enligt städbranschen sparar ni imponerande 75 kr/kvm per år genom att utesluta periodiskt underhåll. Vårt koncept är en investering som ger er långsiktiga ekonomiska fördelar och frigör tid och resurser som annars hade gått till periodiska underhållsåtgärder, helt i onödan.

Visuellt – Renovera golv för att förnya eller bevara

Med renovering kan vi anpassa befintliga golv efter olika preferenser och miljöer. Genom infärgning eller transparent behandling skapar vi det visuella intryck du söker. Möjligheterna är oändliga och vi guidar dig gärna för att uppnå det optimala slutresultatet. Med infärgning ger vi ditt golv en helt ny färg och det blir verkligen ett imponerande visuellt förvandlingsnummer. Vi hjälper gärna till i färgsättning för att skapa ett golv som passar lokalen och imponerar på besökare och medarbetare. För äldre golv med unik karaktär och charm är vår transparenta golvlack ett värdefullt alternativ. Vi förstår vikten av att bevara historiskt värdefulla detaljer och genom att använda transparent behandling återställer vi golvet i sin ursprungliga form. På så sätt kan du tryggt bevara golvens autentiska prakt men ändå uppnå funktionen och städbarheten hos ett nytt golv. Oavsett om du vill bevara den historiska arvet eller skapa en modern och stilfull atmosfär, är golvrenovering det ultimata valet för att förnya och försköna golvytor.

Kontakt: info@hallbarteknik.se 010-10 29 180